Foto: Tom Dubravec / CROPIX

(FOTO) KOLINDA JE HIT PRVENSTVA, OVAKO BODRI ‘VATRENE’! Svi pričaju o njezinoj odjeći, bivša predsjednica očarala navijače

Autor: Dnevno.hr

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović postala je pravi hit ovog Svjetskog nogometnog prvenstva.

Nakon što je pozdravila i oduševila navijače koji su joj pjevali ‘Zbog jedne divne crne žene’ i sve zabilježila na Instagramu, iz svečane lože bodrila je hrvatske nogometaše.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The World Cup Guide: Pictures & Tips (@theworldcupguide)

Održala je obećanje i odjenula narodnu nošnju, što je također potaknulo veliki interes medija.




Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Bivša hrvatska predsjednica ranije je objasnila zašto će u Katar doći u crveno-bijeloj tradicionalnoj odori.

“Dress code na svečanoj platformi dopušta svečano odijelo ili traditional attire, odnosno narodnu nošnju. Inače, takvo je pravilo i u diplomaciji. Narodna nošnja je jako prihvaćen način odijevanja u svečanim prigodama. Tako da ćete me vidjeti u tipičnim hrvatskim i crveno-bijelim kombinacijama odijela i nošnji ili njenim kombinacijama, što je i izvrsna promocija Hrvatske”, rekla je Grabar Kitarović prije odlaska na Svjetsko prvenstvo.

Foto: Tom Dubravec / CROPIX




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.