FOTO: Mišo Krstičević: Facebook

(FOTO) JE LI TO NOVI ŠEF PARTIJE? Na ruci zločinac, a o Titu ima nevjerojatno mišljenje! ‘Dugo vremena sam bio siguran da je upravo to nešto što želim’

Autor: Eduard Petranović

Na Facebooku je objavljena fotografija Miše Krstičevića (SDP) koji slovi za ozbiljnog pretendenta na čelo partije.

Na nadlaktici svoje desne ruke nosi istetoviranog Ernesta Che Guevaru!

Sama tetovaža nastala je prije nekih šest godina, taman kada je Krstičević krenuo na specijalizaciju. Odluku što i kako iscrtati na svom tijelu vagao je dugo prije toga.

“Tetovažu Chea uočio sam kod dosta poznatih sportaša, poput Maradone, Tysona i Verona. Dugo vremena sam bio siguran da je upravo to nešto što želim, znači odluka nije došla iznenada. U procesu planiranja izvedbe ideje krucijalnu preporuku mi je dala kolegica Tanja iz bolnice preporučivši mi izvrsnog tattoo majstora za portrete. Prezadovoljan sam izvedenim”, rekao je Krstičević Slobodnu Dalmaciju.

A zašto je od tolikih povijesnih ličnosti njegov izbor pao na argentinsko-kubanskog revolucionara?

“Izgledno je da je odabir stvar karaktera. Ono čega se sjećam kroz djetinjstvo jest temperament kolerika. Zatim kroz nogometni staž od 10 sezona trećeligaškog nogometa uvijek sam prednjačio po izrazima nezadovoljstva na nepravde u suđenju, koje su tih godina bile sastavni dio većine utakmica. Teško sam se kontrolirao, opomene i isključenja zbog prigovora sucima i zbog međuigračkih sukoba bili su gotovo konstanta. Juniorski nogometni staž da i ne spominjem”, pojasnit će, očito ciljajući na nešto što veže vreli dalmatinski i južnoamerički temperament.

“Snovi o provedivoj pravdi su me doveli tu gdje sam danas”, kazao je dalje Krstičević.




FOTO: Screenshot Facebook

Tito?

“Po pitanju Tita sam suzdržan. Svojedobno je provodio staljinističku vladavinu, s jedne strane, a s druge strane je uveo niz emancipacijskih promjena u društvu, posebno u odnosu na radnike i žene. Simbolizirao je deficit političke demokracije i pluralizma, ali i kolosalni razvoj ekonomske industrijske demokracije i samoupravnog socijalizma. Antifašist, tvorac nesvrstanih, ali u svojoj zemlji, nažalost, veliki autokrat”, rekao je Krstičević.

ŠTO SE DOGAĐA U NAJSTARIJOJ STRANCI? ‘Beljak je grobar naše politike, ali učinit ćemo sve da (p)ostane šef’




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.