(FOTO) I S LOŠINJA STIŽU MOBILNE KUĆICE: Niz tvrtki upravo uputio pomoć stradalim područjima!

Autor: Valneo Kosic

S ciljem da pomogne barem dijelu građana Sisačko-moslavačke županije nastradalih u razornom potresu koji je pogodio Petrinju i okolicu, lošinjska Jadranka Grupa u suradnji s Lošinjskom plovidbom – turizam i tvrtkom Jazon d.o.o. osigurala je privremeni smještaj za potrebite obitelji na stradalom području. Ukupno 7 mobilnih kućica i 15 kamp prikolica krenulo je prema potresom pogođenim područjima te će u najkraćem mogućem roku biti dostavljene i spremne za smještaj obitelji u Petrinji, na području Gline, Donjih Kukuruzara, Nove Drenčine, Graberja, Strašnika te u Sisku i Velikom Gradcu.

Mobilne kućice i kamp prikolice iz kampova Čikat i Baldarin s otoka Lošinja te kampa Slatina s otoka Cresa omogućuju siguran privremeni smještaj i imaju opremljene kuhinje, toalet i tuš, što će pomoći obiteljima koje žele ostati uz svoje potresom oštećene i urušene domove.

Na taj način Jadranka Grupa se pridružila koordiniranoj akciji Ministarstva turizma i sporta, Hrvatskoj udruzi turizma i Kamping udruženju Hrvatske u okviru koje su u nizu turističkih kompanija osigurali ukupno više od 80 mobilnih kućica za obitelji pogođene nizom potresa na području Sisačko-moslavačke županije.

 

Autor:Valneo Kosic
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.