(FOTO) HDZ i MOST se dopisivali na društvenoj mreži: Rugali se jedni drugima i pokazivali mišiće! MOST iz inata dao obećanje HDZ-u!

Autor: Dnevno

Na društvenoj mreži Twitter danas se moglo svjedočiti zanimljivom prepucavanju HDZ-a i Mosta. Ove dvije stranke u konstantnom su sukobu u Saboru, ali ovaj put se svađa odvijala nekonvencionalnim putem.

Cijela oštra rasprava završila se obećanjem Mosta da će kandidirati Grmoju za gradonačelnika Metkovića, na što je HDZ podrugljivo odgovorio “Bravo! Čestitamo!”.

HDZ je podijelio priču o Ireni Petrijevčanin Vuksanović, predsjednici saborskog Odbora za znanost, obrazovanje i kulturu, u kojoj ona kaže da nije jednostavno raditi dok vas iz klupa osobno vrijeđaju bez ikakve poveznice s temom dnevnog reda ili vam viču “lopove”, “izdajico naroda”.

Nastavak priče u drugom tvitu izazvao je i reakciju Mosta. Naime, u drugom tvitu Petrijevčanin je dodala: “A to dovikuju i meni, prognanici koja se u zadnji čas spasila od pokolja u Aljmašu. Neugodno mi je pred svima koji od zastupnika očekuju ozbiljnost i pristojno ponašanje. Zbog ‘kolega’ koji vrijeđaju i izazivaju incidente sve nas smatraju nekulturnim diletantima”.

Most je na tu objavu u komentaru citirao svog saborskog zastupnika Nikolu Grmoju: “Ubiše se od rada, bole ih ruke jer petkom moraju odglasovati po šalabahteru i onda još imaju obraza najavljivati kazne za zastupnike Mosta koji su stalno u sabornici i koji upozoravaju na probleme naših građana. Rado ću platiti i novčanu kaznu, ali me nećete ušutkati”.

Kako se ova neobična svađa nastavila, pogledajte na slikama.

  




 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.