Foto: Ivo Ravlic / CROPIX

(FOTO) DOŠAO JE I TAJ DAN! Započelo rušenje simbola ilegalne gradnje na Jadranu: ‘Počinjemo uklanjati prvi od sedam nelegalnih objekata’

Autor: Dnevno.hr

U petak ujutro započelo je rušenje bespravno izgrađenih objekata u uvali Vruja, na razmeđi omiške i makarske rivijere, koja je postala simbol ilegalne gradnje na Jadranu.

Kako je najavio glavni državni inspektor Andrija Mikulić, danas počinje rušenje sedam bespravno izgrađenih objekata u Vruji koje je izgradio poduzetnik Stipe Latković.

Foto: Ivo Ravlic / CROPIX

“Završili smo sve zakonske procedure pa sutra počinjemo uklanjati prvi od sedam nelegalno izgrađenih objekata u uvali Vruja,” rekao je Mikulić u četvrtak novinarima.

Foto: Ivo Ravlic / CROPIX

Podsjetimo, zbog bespravne gradnje u uvali Vruja dvije godine zaredom bio je organiziran i Festival bespravne gradnje i devastacije prirode, kojim su građani pokušavali senzibilizirati javnost vezano za devastaciju Vruje, a o čemu smo pisali ovdje.

Foto: Ivo Ravlic / CROPIX

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.