Foto: Ranko Suvar / CROPIX/Ilustracija

(FOTO) ‘BILI SU U BRAKU SEDAM GODINA!’ Cure detalji krvoprolića u Zagrebu, obitelj s ubijenim od petka nije mogla stupiti u kontakt: ‘Zabrinuli smo se i došli vidjeti kako je’

Autor: Dnevno.hr

U Zagrebu je u nedjelju poslijepodne pronađeno tijelo muškarca te pred stanom ozlijeđene žene.

Naime, oko 13.45 sati u Ulici Milovana Gavazzija, u stanu je pronađeno tijelo 55-godišnjaka, dok je izvan stana pronađena 59-godišnja supruga s ozljedama koje si je najvjerojatnije sama nanijela, objavila je policija.

Prema tvrdnjama susjeda i očevidaca za 24sata, supruga je ubila muškarca i nakon toga skočila kroz prozor zgrade.

No, prema novim dostupnim informacijama, čini se kako je cijela situacija bila još dramatičnija.


Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Mrtav nekoliko dana?

Naime, susjedi, kako piše Jutarnji, tvrde da je policija zapravo došla po dojavi u Ulicu Milovana Gavazzija, a tamo su zatekli ženu s mrtvim tijelom supruga.

Neslužbeno se doznaje i kako je muškarac navodno bio mrtav već nekoliko dana.

U trenutku kad je policija zakucala na vrata, žena je navodno zgrabila nož i pokušala si prerezati vrat, a onda je iskočila kroz prozor s prvog kata stana u Dubravi.




‘Vidio sam da ne daje nikakve znakove života’

Neslužbeno se doznaje i da je ubojstvo supruga također počinjeno hladnim oružjem.

“Začuo sam tup udarac i vidio da ispod mog prozora leži žena”, kazao je Jutarnjem listu susjed koji je prvi pritrčao u pomoć.

“Vidio sam da ne daje nikakve znakove života. Mislio sam da je pala u nesvjest, no onda sam shvatio da je pala s prozora, a kraj glave joj je bila lokva krvi”,  ispričao je susjed koji je istaknuo da su vrlo brze stigle i nadležne hitne službe.





Foto: Ranko Suvar / CROPIX

‘Bili su u braku sedam godina’

Ozlijeđena osoba prevezena je u Kliničku bolnicu Dubrava.

Dnevnik Nove TV je razgovarao s članicom obitelji preminulog muškarca. Ona je ispričala da se obitelj zadnji put čula s muškarcem u petak i od tada nisu mogli stupiti s njim u kontakt pa su se zabrinuli i došli ovdje vidjeti kako je.

Dok je trajala provala od strane vatrogasaca, žena je skočila s prozora. Susjeda koja se s parom nekoć družila nije znala da se svađaju, niti da su imali problema.

“Par je bio u braku sedam godina, tijekom braka nije bilo incidenata niti prijava obiteljskog nasilja”, ispričala je članica obitelji.

IZ KB-a Dubrava su rekli da je žena životno ugrožena i nalazi se na jedinici intenzivnog liječenja.

Obavljen je očevid i slijedi kriminalističko istraživanje. Policija zasad ne iznosi više detalja.


Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.