Foto: Igor Kralj/PIXSELL

(FOTO) ‘BIENVENUE, DRAGI EMMANUEL, tvoja prijateljica…’ Evo što je Macronu poručila Kolinda Grabar Kitarović

Autor: Dnevno.hr

Bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u četvrtak je na svom Twitter profilu francuskom predsjedniku Emmanuelu Macronu poslala poruku dobrodošlice.

Naime, Macron je u srijedu navečer sletio u Zagreb te dva dana provodi u službenom posjetu Hrvatskoj. Jučer je bio na radnoj večeri s premijerom Andrejem Plenkovićem i ministrima, a danas na Pantovčaku kod predsjednika Zorana Milanovića.

No, Grabar Kitarović se s njim neće sresti, ali mu je zato poslala toplu poruku:

“Bienvenue en Croatie, cher Emmanuel Macron! Dobro došao! Je suis désolée de ne pas te voir car je ne suis pas en Croatie. Je te souhaite une agréable et fructueuse visite. Tout le meilleur à toi et au merveilleux peuple de la France! Ton amie Kolinda”, napisala je Kolinda Grabar Kitatović.




Poruka u prijevodu glasi ovako:

“Dobro došao u Hrvatsku, dragi Emmanuele! Žao mi je što se ne možemo vidjeti jer nisam u Hrvatskoj. Želim ti ugodnu i plodonosnu u posjetu. Želim ti sve najbolje, kao i svim divnim građanima Francuske! Tvoja prijateljica, Kolinda.”




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.