Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

FILIPOVIĆ BRUTALNO NAPAO ŠKORU! ‘Škoristi se služe gadarijama: Lažu da sam kršten s 14 i da mi je otac Srbin’!

Autor: N.K

Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zagreba, Davor Filipović žestoko je kritizirao svoje kandidate, posebno na Miroslava Škoru kojeg je optužio da širi laži o njemu.

Filipović tvrdi kako kako je Škoro pustio u javnost laž da je kršten s 14 godina i  da mu je otac Srbin.

Filipovićeva objava je između ostalog i sponzorirana kako bi je vidio što veći broj ljudi.

“Škoristi se služe gadarijama”

“Od početka sam izložen podmetanjima, prljavoj kampanji, lažnim naslovnicama i anketama, no najgore sam ipak doživio od Trgovačkog pokreta Miroslava Škore, koji je neki dan pustio podvalu da sam ‘kršten s 14 godina’ i da mi je ‘otac Srbin’. U međuvremenu sam medijima dostavio sve dokaze o svom i očevu krštenju. Koliko moraš biti jadan, očajan, uspaničen, da se služiš takvim gadarijama kao škoristi, da u kampanji vrijeđaš tuđu obitelj i besramno lažeš o njoj!”, citirali su Filipovića na stranicama HDZ-a.

“Vesni Škare Ožbolt su bila puna usta Tuđmana, ali se potom autala”

“Vesni Škare Ožbolt su bila puna usta Tuđmana, a onda se autala”
“A Vesna Škare Ožbolt? Ispočetka su joj puna usta bila našega prvog predsjednika dr. Franje Tuđmana, ali se potom ‘autala’ i otvoreno najavila da će u 2. krugu podržati Tomaševića, koji se protivi Tuđmanovu spomeniku u Zagrebu!?! A BM-ovka Jelena Pavičić Vukičević podupire pak tog radikalnog aktivista u naumu da vrati Trg maršala Tita! Na sreću, zajedno ćemo ih spriječiti!” navodi se u objavi.




Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.