Foto: Mario Todoric / Cropix / Ilustracija

Evakuirana škola u Splitu! Totalna panika, učenicima pozlilo: Netko je napravio zlo

Autor: I.G.

Neposredno prije 16 sati danas je došlo do izvanredne situacije u Obrtničkoj školi u Nodilovoj ulici u Splitu, koja je izazvala paniku među učenicima i prisutnim osobama. Vatrogasci, hitna pomoć i policija promptno su reagirali na poziv i stigli na teren kako bi utvrdili uzrok incidenta.

Grupa zabrinutih učenica, koje su se našle ispred škole, izjavile su za medije da su ih uposlenici škole odmah evakuirali, no nisu dobile precizne informacije o samom događaju.

“Samo su nam rekli da napustimo školu, nastala je panika, još ne znamo što se točno dogodilo, navodno je učenik bacio suzavac”, kazale su učenice koje čekaju rasplet situacije ispred škole za Dalmatinski portal.

Turisti koji su se zatekli u blizini također su bili iznenađeni ovim događajem te su novinare na terenu upitali što se točno zbiva. Neki od učenika odlučili su se ne vratiti u školu te su napustili područje oko zgrade.

Oko svega se oglasila i policija:

“U 16 sati zaprimili smo dojavu iz Obrtničke škole u Splitu da u razredu više osoba ima mučninu. Na teren smo izašli s vatrogascima i hitnom pomoći, a pri dolasku nitko nije zatražio liječničku pomoć. Opasnosti za ostale građane nema”, rekao je Jerko Kurevija, glasnogovornik PU splitsko-dalmatinske.




Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.