Foto: REUTERS/Arnd Wiegmann, Guliver Images

EUROPSKA KOMISIJA SE OSRAMOTILA KAO NIKADA! Na zabavu potrošili 387 tisuća eura, došlo im samo šestero ljudi

Autor: Dnevno.hr

Organiziranje zabave je noćna mora svakog domaćina. Potrošite puno novaca i još morate nervozno gledati hoće li se uopće netko pojaviti na vratima. Situacija je još i gora ako ste na zabavu potrošili 400.000 eura što se ranije ovog tjedna dogodilo Odjelu za inozemnu pomoć Europske komisije.

Naime, oni su pripremili zabavu u metaverzumu kako bi pokušali podići svijest mlađe publike o poslu kojim se bave.

Prema izvješćima, na digitalnom ‘partiju‘ pojavilo se samo šest ljudi, piše Euronews.

Riječ je o odjelu koji radi na podršci zemljama diljem svijeta, bilo da se radi o davanju bespovratnih sredstava zemljama u razvoju, ulaganjima u smanjenje siromaštva ili doprinosima financiranju klimatskih promjena.

Jedan od sudionika koji se pojavio na zabavi za koju su organizatori potrošili 387 000 eura, a čiji je cilj bio educirati mlade ljude o Europskoj uniji i privući ih u prostor u kojem mogu naučiti više o tome što EU radi, bio je i novinar Vince Chadwick.

“Nakon početnih zbunjenih razgovora s otprilike pet drugih ljudi koji su se incijalno pojavili, ostao sam sam”, tvitao je.

Portal Euronews kontaktirao je za komentar Europsku komisiju, ali odgovor, u trenutku pisanja ovog teksta, još nije stigao.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.