Screenshot, izvor: YouTube

ORBANOV POLITIČAR U SEKS-SKANDALU: Mađar uslikan u Dubrovniku ‘kao od majke rođen’, u društvu ‘dama noći’

Autor: Dnevno

Zsolt Borkai je gradonačelnik Gyora, a dolazi iz redova Fidesza, vladajuće stranke Viktora Orbana. Samo devet dana prije izbora u Mađarskoj, novinar Balazs Cseko na svome je Twitteru objavio fotografije na kojima se nalazi Borkai u društvu nekoliko “dama noći”, na brodu u blizini Dubrovnika. Borkai je bio predsjednik mađarskog Olimpijskog odbora od 2010. do 2017, ali je izgubio Orbanovo povjerenje prije dvije godine.

Nedugo nakon tog teksta, na tom su blogu objavljene fotografije i videosnimke na kojima se vidi kako gradonačelnik ima seksualne odnose s jednom mladom ženom, dok su u istoj sobi i drugi, oskudno odjeveni ljudi, prenosi Hungary Today.

Autor bloga obećao je da će u budućim postovima objaviti još kompromitirajućeg sadržaja. “Objavit ću i slike na kojima se vidi kako ušmrkava kokain. Imam i druge snimke, ne samo ove od prošle godine, ali ti to već znaš”, napisao je autor bloga, obraćajući se gradonačelniku.

Zsolt Borkai je otkazao je posljednji događaj u svojoj kampanji i izdao samo kratku obavijest: “Laži objavljene o meni smatram dijelom cirkusa kampanje opozicije, koja za cilj ima odvratiti pažnju s vlastite nesposobnosti”, rekao je.




Kasnije je ipak priznao da je on na spornim snimkama i fotografijama koje je na blogu objavila još nepoznata osoba, no tvrdi da neće podnijeti ostavku i da će u nedjelju sudjelovati na izborima za gradonačelnika, kako prenosi Hungary Today.

 




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.