Screenshot: Instagram

‘Moja majka je u posljednji tren izašla iz Notre Damea’: Ispovijest Hrvatice čija se majka zatekla u Parizu

Autor: Dnevno

Čitateljica 24sata čija je mama bila u Notre Dameu uoči izbijanja požara javila se spomenutom portalu kako bi im ispričala svoju priču o tragediji koja je zadesila parišku prijestolnicu:

“Mama mi je bila unutra, a ja sam je čekala u kafiću pored Notre Dama. Počeli su pristizati vatrogasci, sirene sa svih strana i nastala je panika. Mama mi je uspjela izaći, ali je bilo toliko puno ljudi. Nisam sigurna da su svi izašli, ovo je užasno”, rekla im je prestravljena čitateljica koja se našla u blizini stravičnog požara u Parizu.

Iz Pariza se također oglasila i njihova čitateljica Martina koja je rekla sljedeće:

“Ovdje sam poslom pa sam povela i obitelj da obiđemo Pariz. Bili smo kod muzeja Louvre kad smo osjetili miris dima i vidjeli smo kako je buknula vatra. Nad grad se nadvio žuti dim, velika je uzbuna ovdje. Policija ne da ljudima blizu građevine, blokirali su cestu. Gori krovište crkve i sve je puno vatrogasaca”, opisala je za 24 sata.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.