Screenshot, EHA News Deutsch

MASOVNA PUCNJAVA U NIZOZEMSKOJ: Stradalo više ljudi

Autor: Dnevno

U nizozemskome gradu Dordrechtu u masovnoj pucnjavi stradalo je više ljudi, kako je javila lokalna policija. Lokalne vlasti navode da je riječ o “vrlo ozbiljnom incidentu”. Točan broj žrtava još uvijek nije poznat, a na mjestu događaja su dva helikoptera za traume, nekoliko vozila hitne pomoći i razne policijske jedinice.

“Pogodila me ova vijest. Suosjećam sa svima koji su uključeni u tragediju”, napisao je na Twitteru gradonačelnik nizozemskog grada, Wouter Kolff.

 

Rotterdamska policija je također izvijestila o incidentu. “Nekoliko ljudi ubijeno je u pucnjavi. Naše snagu su na terenu. Istražujemo što se dogodilo”, javljaju snage sigurnosti.




 

 

Nizozemski mediji pišu kako je do pucnjave došlo u jednoj obiteljskoj kući. Pišu da je riječ o obiteljskoj drami u kojoj je policajac pucao na članove obitelji te na koncu sebi oduzeo život. Detaljne informacije od snaga sigurnosti na terenu, još se čekaju.

 

 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.