FOTO: Tomislav Stojak, Facebook

‘ELEMENTARNA NEPOGODA MILAN BANDIĆ TRAJE 20 GODINA!’ Stojak pozvao građane da na sve moguće načine kažu ‘Bandiću odlazi!’

Autor: Dnevno

Zastupnik u Gradskoj skupštini Grada Zagreba Tomislav Stojak obratio se zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću putem svog Twitter profila.

“Još jedanput ste dokazali da niste dostojni biti gradonačelnik Zagreba”, rekao je Stojak.

“Ono što radite Zagrepčanima, što im poručujete svakoga dana samo govori koliko vi prezirete građane grada Zagreba i koliko ih smatrate građanima, ne drugog, ne trećeg nego desetog reda.

Takav čovjek ne može biti gradonačelnik Zagreba. To je sada već i vama jasno. Neki dan jedan moj prijatelj rekao mi je jednu sjajnu stvar – potres je trajao desetak sekundi, a elementarna nepogoda Milan Bandić traje 20 godina”, navodi.

Stojak u videu poziva sve građane da sutra, u petak u 19 sati, izađu te na sve moguće načine kažu kako je dosta i “Bandiću odlazi“.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.