Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

DVOJICA MUŠKARACA NESTALI U KORANI Potraga prekinuta zbog mraka, sutra se nastavlja

Autor: I.I. / hINA

S pojavom mraka završila je u Karlovcu potraga za dvojicom srednjovječnih Karlovčana koji su u subotu nešto prije podneva iz čamca ispali u rijeku Koranu i nestali, a nestao je i njihov čamac, doznaje se u karlovačkom HGSS.

Treći muškarac iz čamca ispričao je da ih je poklopio slap na ušću Mrežnice u Koranu, te da je samo on isplivao. Zbog doživljenog spašeni je muškarac hospitaliziran.

Pročelnik Stanice Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) u Karlovcu Ivica Šlat rekao je Hini da je uz vatrogasce i policiju potragu na vodi i dronovima iz zraka obavljalo njihovih osam članova, ali da uspjeha nije bilo, te se potraga pred mrak završila, a nastavit će se sutra.

Dojavu za potragom za nestalima HGSS je dobio u 11.23, saznali su na terenu da su trojica muškaraca izgubili ravnotežu, upali u rijeku, s tim da su potom nestala dvojica od njih, ali i čamac.

“Čamac smo locirali oko 14 sati u Brođanima u Kupi, budući da se Korana ulijeva u Kupu, te je čamac otplovio desetak kilometara nizvodno, ušao u Kupu i tamo se zaustavio”, rekao je Šlat.

 




Autor:I.I. / hINA
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.