Foto: Ivana Batev / CROPIX

DRŽAVNA TAJNICA U SRBIJI POZITIVNA NA KORONU! Zaražena u privatnom okruženju, ima lakše simptome

Autor: Dnevno

Državna tajnica i jedna od najbližnih suradnica ministra Siniše Malog u Srbiji, Jelena Tanasković, zaražena je koronavirusom, doznaje Blic.

Srbijansko ministarstvo financija potvrdilo je ovu informaciju. “Državna tajnica Jelena Tanasaković pozitivno je testirana na koronavirus, ima lakše simptome i osjeća se dobro, a o čemu nas je obavijestila putem maila.

Naime, Tanasković je nakon uvođenja izvanrednog stanja i na osnovu preporuka koje je donijela Vlada Srbije, upućena na rad od kuće, kao i većina većina zaposlenih u Ministarstvu financija”, navode iz ministarstva.

“Državna tajnica je prema našim saznanjima zaražena u privatnom okruženju, dakle van Ministarstva financija, dok je posao obavljala od kuće. Nakon što je zaražena, nije bila u neposrednom kontaktu ni sa kime iz ministarstva. Nema drugih zdravstvenih problema i nadamo se da će se uspješno i brzo oporaviti”, dodaju iz ministarstva za Blic.

KAKAV TO LIJEK PROTIV KORONE IMA SRBIJA? ‘Za deset dana počinjemo s liječenjem’, poručila je premijerka!




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.