Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

DRUŠTVENIM MREŽAMA SE ŠIRI NEVJEROJATNA ‘PREPISKA’ DUMBOVIĆA I SUGRAĐANA: Gradonačelnik Petrinje objasnio o čemu je riječ

Autor: Andrej Jelušić

Poruka koja navodno prikazuje prepisku između Darinka Dumbovića, gradonačelnika Petrinje, i jednog od sugrađana kruži društvenim mrežama.

Kako prenosi Telegram, u poruci sugrađanin pita Dumbovića kada će Župići dobiti vodu na što mu on navodno odgovara: “Koliko možeš ljudi povući na izbore?”

“Sve je fotomontaža”

Dumbović tvrdi  kako je to čista fotomontaža i namještaljka.

“To sam ja, kao, prošle godine pitao koliko tamo ima glasača… To nema blage veze”, rekao je za Index dodajući kako zna ime osobe koja je to napravila.

“Taj dečko je rekao da je meni postavio upitnik. Ja sam ga pitao zašto to radi, jer sam vidio da sam s njim komunicirao prošle godine, a vidim da je nešto nadopisano. Kad sam ga pisao zašto to radi, on mi govori da ja moram u mirovinu, ovo-ono…”, ispričao je Dumbović.

Mladiću je, kako tvrdi, rekao da je puno takvih tužio te ga upozorio da to ne radi. Vjeruje i kako je sinoć komunicirao s osobom koja je po njemu odgovorna za photoshop.

“Noću ulaze u ured”

Ispričao je kako je sve hakirano te da mu noću ulaze u računala u uredu pa se požalio kako više ne zna tko što radi i kako se sve skenira. Stoga je angažirao odvjetnika koji sve to vodi.




Dodao je i kako su te stvari vrlo neugodne i kako sada svaki drugi dan mijenja lozinke. Brine ga i krađa povjerljivih financijskih podataka jer mu, kaže, ulaze u ured pa otvaraju i fotografiraju sve dokumente.

Istaknuo je kako sve pokušava voditi preko policije i tvrdi da će sve to završiti na sudu, jer će on laži tjerati do kraja sa svojim odvjetnicima.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.