Ilustracija / Pixabay

DRAMA U PODRAVINI: Majka se želi odreći kćeri! ‘Ona za mene više ne postoji!’

Autor: Dnevno

Slavica Plantić iz Podravskih Sesveta odlučila se javno “preko novina” odreći svoje 34-godišnje kćeri Blanke, prenosi portal Podravski.hr.

“Javno se odričem svoje kćeri i Blanka za mene više jednostavno ne postoji. Ona je “okrenula” mog supruga protiv mene i ogovara me gdje god se pojavi i zbog toga ne želim da se bilo gdje spominje kao moja kći. Izjavu o odricanju od kćeri dat ću i kod javnog bilježnika i učinit ću sve što je moguće da se i pravno “izbriše” kao moja kći”, kaže Slavica.

Obiteljski sukob eskalirao je za vrijeme sudskih sporova koje je Blanka pokrenula protiv nje, kao i činjenice da ju je prije godinu dana istjerala iz kuće u kojoj je živjela sa suprugom.

“Iz dana u dan Blanka se trudi pretvoriti mi život u pakao. Problemi su krenuli kad se ona razvela i vratila kući jer joj nisam odobravala novu ljubavnu vezu. Iako ovo moje odricanje preko novina nema pravnu osnovu, imat ću barem moralnu zadovoljštinu, a svi naši poznanci sad mogu saznati da sam se javno odrekla svoje kćeri i da ona za mene više ne postoji”, zaključila je Slavica.

Kćer Blanka pak prebacuje lopticu te ističe da bi se ona i njen otac zapravo trebali odreći Slavice zbog svega što je učinila.

“Moj otac teški je srčani bolesnik s ugrađena četiri stenta i on me zvao da se vratim kući kako bih se mogla brinuti za njega jer je mama otišla u Podravske Sesvete brinuti se o svojim roditeljima. Sve je počelo kad je otac saznao za mamine ljubavne afere zbog čega je imao i moždani udar. To je razlog zbog kojeg je pokrenuo razvod i zatražio je da se mama više ne vodi na našem kućnom broju, a zbog nasilja je dobila i sudsku zabranu približavanja našoj kući i komunikacije s nama. Sve te činjenice, kao i njeno stalno maltretiranje, razlog su zbog kojih sam pokrenula i sudski spor protiv mame”, tvrdi Blanka.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.