Foto ilustracija: Pixabay

DRAMA NA DESETOM KATU: Zbog požara na teren izašlo 26 vatrogasaca, mladu djevojku zarobio plamen

Autor: Hina

Mlada djevojka spašena je u utorak u dramatičnoj akciji prebacivanja s terase na terasu, a još dvije osobe su evakuirane, zbog požara koji je izbio na najgornjem katu desetokatnice u beogradskom kvartu Dorćol.

Videosnimke objavljene na društvenim mrežama i portalima beogradskih medija svjedoče o pothvatu nekolicine ljudi, među kojima je jedan mladić, navodno radnik na susjednoj zgradi, s kolegama uspio, vezan konopcima i sajlama, prebaciti djevojku s terase zapaljenog stana na desetom katu na terasu ispod, na devetom katu.

Uzrok požara se još ne zna jer se očevid očekuje nakon što vatrogasci u potpunosti stave požarište pod kontrolu, a policija je priopćila da su evakuirane tri osobe, od kojih je jedna s teškim opeklinama prevezena na Kliniku za opekline i plastičnu kirurgiju.

Interveniralo je 26 vatrogasaca sa šest vatrogasnih vozila.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.