Foto: Pixabay/ilustracija

Doznalo se što im rade zatvorenici: Ubojice male Vanje neće se dobro provesti

Autor: I.G.

Četvorica osumnjičenih za otmicu i ubojstvo malene Vanje Gorčevske i Panča Žežovskog, koji se trenutno nalaze u zatvoru Šutka u Skoplju, suočavaju se s neprestanim revoltom ostalih pritvorenika, prema informacijama portala Skopje1.

Svaki put kada ih izvedu iz njihovih ćelija, osumnjičene dozivaju ostali pritvorenici, kuckaju po rešetkama, te im upućuju psovke.

‘Odvojeni su od ostalih’

Šef zatvora Filip Andov nije potvrdio niti demantirao ove navode, ističući da je sigurnosna situacija pod kontrolom te da je pristup četvorici osumnjičenih ograničen.

Foto: Screenshot

“Odvojeni su od ostalih pritvorenika i zatvorenika. Ni svi zatvorski službenici nemaju pristup svim njihovim prostorijama. Ulazi se s posebnim karticama, koje imaju određeni čuvari. Pod stalnom su kontrolom s obzirom na to koji je stupanj kriminala počinjen i sve je u skladu s protokolima i zakonima”, rekao je Andov.

Samo jedan ne priznaje krivicu

Pritvorenici iz Šutke očito izražavaju zgražanje zbog dvostrukog ubojstva koje se dogodilo. Trojica od četvorice osumnjičenih koji se nalaze u istom zatvoru već su priznala svoju krivicu te surađuju s tužiteljstvom i policijom. Također su ukazali na Ljupča Palevskog – Palča kao organizatora i izvršitelja.

Isti kriminalci ubili Vanju i frizera iz Velesa: Ključna osoba pronađena u Hrvatskoj
Jedini među osumnjičenima koji nije priznao krivicu niti povezanost s bilo kim od ostalih osumnjičenih, uključujući i Palevskog, jest otac malene Vanje, Aleksandar Gorčevski. On tvrdi da nikoga od njih ne poznaje i odbija priznati bilo kakvu ulogu u ovom stravičnom zločinu, uključujući i navode vezane uz Palevskog.
Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.