Foto: CROPIX

DOVELA GA U STRANKU, SAD GA UNIŠTAVA: ‘Čujem da je ovo godina isporuke…’ Kosor pobrojala ‘uspjehe’ Plenkovićeve vlade, brutalno ga spustila na zemlju

Autor: Dnevno.hr

Bivša premijerka i nekadašnja predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor jedna je od najaktivnijih bivših dužnosnika na društvenim mrežama.

Osim što poput prave influencerice objavljuje stvari iz privatnog života, redovito komentira i društveno-politička događanja u zemlji.

Posebno voli komentirati bivšu joj stranku i njezine članove – HDZ s Andrejom Plenkovićem na čelu.

U četvrtak se osvrnula na izjavu premijera Plenkovića da je ovo bila “godina isporuke”.

Isporuka je sjajna

Podsjećamo, “u proteklih šest godina radili smo predano na svim reforma, ispunili smo 281 preporuku. Ovo je velika godina isporuke: Pelješki most, europodručje, zamjena kune eurom i sada Schengen”, rekao je Plenković u četvrtak povodom konačne potvrde oko ulaska Hrvatske u Schengen.

“Čujem da je ovo ‘godina isporuke’. Pa je. Šest izgrađenih neuseljenih kuća na Banovini nakon potresa i ni jedna u Zagrebu. I pet milijardi kuna neutrošenog, a darovanog novca za obnovu”, napisala je Jadranka Kosor na Twitteru.

Podsjećamo, Kosor je kao predsjednica HDZ-a u stranku učlanila brojne današnje stranačke kapitalce pa tako i samog Andreja Plenkovića.




Za naš se portal nedavno pohvalila da ga je upravo ona “poslala u Bruxelles” iz kojega je krenuo uspon u karijeri današnjeg hrvatskog premijera.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.