Foto: Ivan Peric / CROPIX

Domovinski pokret poručuje, jučer je u Vukovaru pobijedio hrvatski narod: ‘Nisu nam slomili duh’

Autor: Dnevno.hr

Domovinski pokret poručuje da hrvatski duh nije slomljen jer je jučer u Vukovaru pobijedio hrvatski narod.

Podsjećaju da je dostojanstvenu i ponosnu Kolonu sjećanja u Vukovaru činilo više od 150,000 ljudi iz svih krajeva Hrvatske, Bosne i Hercegovine i svijeta.


“Hvala svakome tko je došao u Vukovar odati počast njegovim žrtvama. Hvala na svakom koraku, upućenoj molitvi ili upaljenoj svijeći gdje god ona bila! Hvala vam na veličanstvenoj Koloni sjećanja!”, pišu u objavi na Facebooku te dodaju da, unatoč svim napadima, manipulacijama i opstrukcijama protiv Domovinskog pokreta, protivno svim etiketama kojima je politički i medijski tzv. mainstream obasipao Ivana Penavu, Maria Radića i Stipu Mlinarića, u jučerašnjoj Koloni sjećanja hrvatski je narod rekao svoje.

‘Obećali smo da Pupovac neće baciti vijenac i nije ga bacio’

“Nikada veća Kolona sjećanja dovoljno govori sama za sebe. Ona je potvrda ispravne politike Domovinskog pokreta, ali, što je jedino važno – ona je iskreni poklon svim žrtvama Grada heroja koje nikada ne će biti zaboravljene. Domovinski pokret izvršava svoja obećanja. Naš saborski zastupnik i heroj obrane Vukovara Stipo Mlinarić Ćipe i zamjenik predsjednika Mario Radić obećali su da Milorad Pupovac i vrh SDSS-a ne će bacati vijenac u Dunav i tako obezvrjeđivati i relativizirati žrtvu Vukovara. I nije ga bacio!”, tvrde.

HRVATSKI DUH NIJE SLOMLJEN! Jučer je u Vukovaru pobijedio hrvatski narod!

Dostojanstvenu i ponosnu Kolonu sjećanja…

Objavljuje Domovinski pokretNedjelja, 19. studenoga 2023.

‘Vratili smo dostojanstvo braniteljima i žrtvama Vukovara’

Nadalje kažu da je do sada najmasovnija Kolona sjećanja u Vukovaru vratila dostojanstvo vukovarskim braniteljima i žrtvama Vukovara.

“Ona je demonstracija pobjedničkog duha hrvatskog naroda i njegove nepokolebljive težnje za vlastitom državom. Ujedno, jučerašnja je Kolona sjećanja ogledalo političkih i duhovnih potencijala hrvatskog naroda. Složan i ponosan narod koji krasi pobjednički mentalitet nije moguće slomiti.
Unatoč svim napadima hrvatski duh nije slomljen! Jučer je u Vukovaru pobijedio hrvatski narod! Kao što je na ruševinama spaljenog Vukovara 1991. zasijano sjeme buduće slobode hrvatskog naroda i hrvatske države, vjerujemo da su jednako tako jučer, u demonstriranoj hrvatskoj slozi, postavljeni temelji za nove pobjede i svekoliku obnovu hrvatske države iz koje mladi ne će odlaziti trbuhom za kruhom. Vukovar – moj izbor i u dobru i u zlu!”, piše ponosno Domovinski pokret.

Ćipe poslao poruku upozorenja: ‘Plenkoviću, nakon ovoga više ništa neće biti isto’
Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.