Foto: Unsplash/Ilustracija

Domovinci nastavlju bitku za lektiru, ‘evo što vam djeca čitaju’: ‘Milica je gledala kako je dječaku gurnuo dva prsta’

Autor: I.G.

Domovinski pokret Splitsko-dalmatinske županije ponovno se oglasio u vezi radnih materijala u osnovnim i srednjim školama. Pozvali su roditelje i profesore da im prijave sve potencijalno pedofilske sadržaje koji se nalaze u školskim radnim materijalima.

Upozoravaju na navodni sustavan plan promicanja pornografskih sadržaja u obrazovanju, a došli su i do zabrinjavajućih saznanja. Naime, iako je resorno ministarstvo tvrdilo da sporni naslovi na koje su ukazivali nisu dio popisa lektire u školama, pokazalo se da se isti koriste u punom opsegu.

“Unatoč svim pokušajima da se obezvrijede i prikriju otkrića Domovinskog pokreta SD županije po pitanju skandaloznih pedofilskih i ekstremno nasilnih sadržaja u školskim radnim materijalima istina se ipak polako probija do javnosti. Za vrijeme kampanje kojom nastojimo upozoriti na sustavan plan promicanja raznih pedofilskih sadržaja kroz obrazovni sustav došli smo do frapantnih saznanja. Naime, unatoč tvrdnjama resornog ministarstva kako se sporni naslovi na koje smo upozorili tokom skupštinske rasprave ne nalaze na popisu literature u školama pokazalo se kako se isti koriste u punom opsegu.


POZIVAMO RODITELJE I PROFESORE DA NAM PRIJAVE SVE PEDOFILSKE SADRŽAJE U ŠKOLSKIM RADNIM MATERIJALIMA

Unatoč svim…

Posted by Domovinski pokret Splitsko-dalmatinska županija on Thursday, 14 September 2023

 

‘Odlično vrijeme da se siluje djevojčica’

Ministarstvo je napravilo truli kompromis, službeno je s popisa lektire uklonilo naslove oko kojih se diglo najviše bure u javnosti, ali je zakonski omogućilo korištenje istih u nastavi kao izbornu lektiru. Dakle, nastavnici u školama nisu se dužni držati popisa lektire koju je objavilo resorno ministarstvo. To su nam potvrdili i brojni roditelji koji su se javili nakon otvaranja čitave priče. Tako su naslovi koja sadrže citate poput:

“…Deset godina, pomislio sam, okrugla cifra. Odlično vrijeme da se siluje djevojčica…”  (Zoran Ferić, Mišolovka Walta Disneya).
Novi detalji brutalnog premlaćivanja konja kod Karlovca: Zlostavljač životinje nije bio sam

“…Milica je odgledala tu scenu do kraja, vidjela je kako je dječaku gurnuo dva prsta jedne ruke u usta i kako ga drugom rukom drži za kosu, gledala je kako pušta da dječak padne na pod kao pretučeno pseto, kako dolazi do zraka i kako vlastitom znojnom majicom briše govno s ku*ca…’ i dalje sastavni dio našeg nastavnog plana i programa” (Kristian Novak, Črna mati zemla), ističu iz Domovinskog pokreta Splitsko-dalmatinske županije.
‘Prijavite ovakav sadržaj’

“Ovom prilikom pozivamo sve roditelje i profesore kojima su ovakvi i slični sadržaji neprihvatljivi da nam prijave sve slučajeve koje otkriju u školskim radnim materijalima”, poručuju.

‘On je Sean Connery s Ali Expressa’ Doznajemo tko je psihijatar kojemu USKOK puše za vratom, rekla nam je sve

Želimo formirati jedinstveni registar neprihvatljivih sadržaja koji se pojavljuju u školskim radnim materijalima kako bi u budućnosti izvršili pritisak na resorno ministarstvo i vladu da se isti izrijekom zabrane u obrazovnim ustanovama”, zaključuju iz Domovinskog pokreta Splitsko-dalmatinske županije.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.