fbpx
Foto: Unsplash, Ilustracija

‘DR*LJO, ŠTO TI IMAŠ S MOJIM MUŽEM?’ Dragica ispred casina nasrnula na djevojku, pogodila je limenkom u glavu: ‘U cijeloj situaciji sam ja u stvari oštećena’

Autor: Dnevno.hr

Poznate su poslovice da je u ljubavi i ratu sve dopušteno te da cilj ne bira sredstvo, a čini se da se time vodila i jedna žena na bjelovarskom području.

Dragica (47) počinila je tako ispad u automat klubu u kojem je napala djevojku (32) koju je optužila da je ljubavnica njezinoga muža.

Saznalo se da je bilo žestoko, a poznat je i spisak presude, navodi Danica kojoj su ovakvi slučajevi specijalnost.


Prozvala ju droljom

Prema presudi, učinila je to lani u srpnju oko 21.20 sati u automat klubu na bjelovarskom području.

“Narušavala je javni red i mir na način da je vikala i galamila na djelatnicu automat kluba riječima: ‘Što ti imaš s mojim mužem, droljo‘! Potom ju je s obje ruke uhvatila za kosu i čupala ju.

Nakon toga je s pulta za djelatnike uzela otvorenu limenku piva i pogodila djevojku u predjelu glave, ispod desnog oka, a pivo se razlilo po djevojci i pultu za djelatnike. Dakle, remetila je javni red i mir vikom, galamom i tučom”, navodi se u presudi.

Dalje, ljuta Dragica je u svojoj obrani bez problema priznala sve što joj se stavlja na teret rekavši kako joj je jako žao što je tako postupila jer inače nije takva osoba. Ona je inače majka malodobne djece i nije prekršajno kažnjavana, pravdala se.

Pije antidepresive

“Cijela situacija je eskalirala iz privatnih razloga što je na mene ostavilo posljedice da sam trenutno na antidepresivima i liječenju. Djevojci sam se putem messengera ispričala jer sam smatrala da je to u redu.

Molim uvaženi sud da mi oprosti jer u cijeloj situaciji sam ja u stvari oštećena i moj bračni život koji sam gradila 30 godina. Ali, neka bude kako sud želi, prihvaćam odgovornost”, branila se prevarena gospođa Dragica.
Prekršajna sutkinja proglasila ju je krivom i osudila na 102,26 eura kazne. Osim toga, mora podmiriti i 40 eura troškova sudskog postupka. Presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti.

U svemu je lišo prošao glavni okidač za ovaj čin, muž preljubnik.
Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.