Foto: Guliver/ President Press/Mustafa Kaya

DOLAZI U HRVATSKU NA OTVORENJE, VELIKI DAN ZA MUSLIMANE! Erdogan i supruga stižu u Lijepu našu: Susrest će se i s državnim vrhom

Autor: N.K

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdoğan i njegova supruga stižu u Hrvatsku gdje će sudjelovati na otvorenju Islamskog centra u Sisku. Bit će to povijesni dan za muslimane u Hrvatskoj jer se otvara se još jedan Islamski centar, a na otvorenju će biti i predsjednik Turske, uvažene geopolitičke sile i većinski muslimanske zemlje.

Svojim posjetom ostavit će trajni pečat u povijesti muslimana u Hrvatskoj.

Osim toga, on bi se trebao sastati i s hrvatskim državnim vrhom.

Kako doznaje Dnevnik Nove TV , službeni posjet zakazan je za 8. rujan.

Tom prilikom će sudjelovati u otvaranju Islamskog centra u Sisku, u planu je i Gospodarski forum Hrvatska – Turska, a uz njega će u službeni posjet stići i supruga.

Turski predsjednik sastat će se s premijerom Plenkovićem, predsjednikom Zoranom Milanovićem i predsjednikom Sabora Gordanom Jandrokovićem.




Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.