wikipedia

DOK SE ČEKA ‘BIJELI DIM’ ZA RAVNATELJA VINOGRADSKE Dijana se hvali donacijama i naslikava s premijerom

Autor: Sanja Plješa

Događanja u KBC Sestre milosrdnice već mjesecima pune novinske stupce, posebice od kada traju unutrašnja previranja u Vinogradskoj bolnici. Sve je počelo incidentom između zamjenice ravnatelja KBC-a Dijane Zadravec i voditeljice Odjela nabave medicinskih proizvoda Mije Primorac. U međuvremenu je bolnica raspisala natječaj za novog ravnatelja i odmah je krenula zakulisna borba za tu visoku funkciju.

Naš portal pisao je o tim previranjima te kako je dosadašnji ravnatelj Mario Zovak favorit predsjednika Upravnog vijeća Vinogradske bolnice Tomislava Dulibića. I dok je danas trebala “pasti” odluka o tome tko će biti novi ravnatelj, a u kuloarima se govorilo da će to ipak biti “stari” ravnatelj Mario Zovak jer uživa povjerenje Dulibića, to se ipak nije dogodilo i do imena novog ravnatelja još ćemo malo pričekati i to do ponedjeljka, 8. lipnja.

Naime, uz njega se pobijedi za mjesto ravnatelja nada se i kompromitirana Dijana Zadravec, koja slovi kao miljenica predsjednika Vlade Andreja Plenkovića te akademkinja Mirna Šitum. Naime, te dvije dame su se  također javile na mjesto ravnatelja.

Dijana Zadravec voli se slikati s premijerom

Da Dijana Zadravec misli kako ima velike šanse postati “šeficom” Vinogradske bolnice ukazuje i insajderska informacija o tome da bi Dijana Zadravec trebala biti na 12. mjestu na HDZ-ovoj listi u I. izbornoj jedinici na predstojećim parlamentarnim izborima, što znači da uživa veliku potporu stranke i njenog vođe.

Čudnog li čuda, danas je na svoj facebook profil stavila fotografiju na kojoj pozira s Andrejem Plenkovićem i hvali se kako je “Vlada dala Prelogu 110 milijuna kuna za očuvanje radnih mjesta zbog korone u Međimurju, a novci za svibanj tek slijede”. Zašto je ona danas bila u Međimurju, pitaju se mnogi, ali ne i oni koji znaju da je ta “trkačica” na mjesto ravnatelja zagrebačke Vinogradske bolnice – rođena Čakovčanka.




Premijer Plenković u Prelogu: Dali smo 110 milijuna kuna za Međimurje, novci za svibanj tek slijede

Gepostet von Dijana Zadravec am Freitag, 5. Juni 2020




Za razliku od nje, Mario Zovak je pokazao altruizam u najširem smislu riječi. Naime, pomažući pacijentima i sam se zarazio koronavirusom, no to ga nije spriječilo da i iz izolacije upravlja bolnicom. Tome je pridonijelo njegovo bogato iskustvo liječnika, ali i menadžera jer su iza njega godine uspješnog vođenja klinike. Potvrđuju to i njegovi zadovoljni zaposlenici koji na sav glas hvale doktora Zovaka.

S druge pak strane, njegova “najljuća” protivnica Dijana Zadravec, već danima radi na samopromociji kroz razne medije. No, ona je i dalje poznata kao “nasilna liječnica” koja je sudjelovala u jednom od većih skandala koji su se dogodili u bolničkim hodnicima.

Protiv nje se i dalje vodi interna istraga zbog tučnjave, a prema pravilima bolnice, tako “osumnjičena” osoba ne može doći na čelno mjesto jedne takve zdravstvene ustanove. Hoće li se poštivati ta odluka, doznat ćemo u ponedjeljak, kada će se konačno odlučiti o novom ravnatelju bolnice.

Kako doznajemo, na današnjem dnevnom redu, prva točka bila je glasanje o smjeni Dijane Zadravec. Na glasanju je troje članova vijeća glasalo protiv njezine smjene, dok je dvoje glasalo za. Do odluke o imenovanju novog ravnatelja danas se uopće nije došlo, a o tome će se raspravljati u ponedjeljak.

INSAJDERSKI IZVJEŠTAJ IZ VINOGRADSKE: Žustra borba za mjesto ravnatelja u tijeku! Dva ‘tabora’ u vijeću pomrsit će planove ‘Plenkovićevoj miljenici!’

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.