Foto: Wochit/AFP

DODIK NAPISAO PISMO ĐOKOVIĆU: Deportiran si zato što si Srbin

Autor: Dnevno.hr

Podršku Novaku Đokoviću, nakon što mu je Federalni sud Australije odbacio žalbu na ukidanje vize, pružio je u pismu i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

U laskavom pismu koje je Đokoviću napisao Dodik, stoji da su i Srbi iz Republike Srpske s nestrpljenjem i nadom iščekivali odluku.

Kako piše Dodik, za njih u Republici Srpskoj je svako polemiziranje o tome tko zaslužuje titulu najboljeg svih vremena suvišno. To je, nastavlja, nesumnjivo Đoković.

Dodao je da je Đoković uzor milijunima mladih širom svijeta i da su posljednja događanja “sramota za institucije i pojedince države Australije i sve one koji podržavaju njihovo sraman stav i ponašanje”.

“Ali, nisu na tvoju sramotu, Novače. Po tko zna koji put pokazao si od čega si sazdan! Pokazao si opet da si među najboljim sinovima koje je ovaj narod iznjedrio kroz vjekove. Za nas u Republici Srpskoj nema dileme da je na sceni politička odluka i da se dobrim dijelom puno toga u Australiji sramno izdešavalo jer si Srbin. Tim više je tvoja žrtva, sportska i osobna, i tvoja postojanost i vjernost sebi, održana u trajanju cijelog sramnog i montiranog procesa, za nas još sjajnija i značajnija”, ustvrdio je Dodik, a prenosi Klix.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.