FOTO: Screenshot/facebook

DOBRI LJUDI! Za pretučenog mladića i njegovu obitelj radi se prekrasna akcija…

Autor: Dnevno

Udruga za nenasilje i ljudska prava Nepokorne iz Šibenika i Željko Kovačević iz Udruge navijača Hajduka sudionika Domovinskog rata odlučili su učiniti prekrasnu gestu i pokrenuti hvale vrijednu akciju.

Za Lovru Jurića – mladića koji je postao simbolom borbe protiv nasilja kad su ga mućki pretukli trojica “prijatelja”, odlučili su prikupiti donacije i obnoviti mu trošnu kuću.

Žaneta Penga, koja je objavila snimku nasilja, kaže da želi biti primjer svojoj djeci da ne zatvaraju oči pred nasiljem, piše 24 sata.

“I sama sam bila žrtva i psihičkog i fizičkog zlostavljanja te me je snimka strašno pogodila. I moje dijete u školi je bilo žrtvom nasilja. Ako ne zaustavimo zlostavljanje kad ga vidimo, kakvi smo onda mi ljudi? Voljela bih da svojim postupkom potaknem i druge da postanemo bolje društvo i da se više angažiramo”, rekla je Žaneta.

Željko Kovačević moli ljude koji žele uplatiti novac da se strpe još nekoliko dana.

“Trebamo otvoriti poseban račun preko Udruge i u tom smislu moramo riješiti pairologiju kako bi sve bilo transparentno. Puno ljudi nam se javilo i nude nam namještaj, ali molimo i njih malo strpljenja da prvo sve počistimo i saniramo, pa ćemo onda preuzimati namještaj jer ovoga trenutka nemamo gdje s njim. Zahvaljujemo i gradonačelniku Kaštela Denisu Ivanoviću koji će riješiti dio duga za struju, a obitelj će dobivati jedan obrok preko udruge Sv. Jeronim” rekao je Željko dodajući kako će Udruga navijača Hajduka sudionika Domovinskog rata biti nositelj akcije. Broj računa bit će objavljen u petak.

OGLASIO SE OTAC NAPADAČA! Evo što je poklonio pretučenom momku! Otkrio što će napraviti sinu nakon zatvora




 




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.