DOBILI SMO DOKUMENT IZ HEP-a: Radnici pijani usred bijela dana, Uprava odbija govoriti za medije! Evo koliko su Milivoj, Đuro i Damir napuhali!

Autor: Dnevno V.K

Društvenim mrežama i svim domaćim medijima odjeknula je vijest o alkoholiziranim radnicima HEP proizvodnje. Jučer, 19.11. 2019. godine, ova državna firma provela je alkotestiranje usred bijela dana, a ono je pokazalo da su Vatrogasac, Rukovatelj i Strojar bili pod značajnim utjecajem alkohola.

Kako se vidi na fotografiji dokumenta koji smo dobili na uvid od savjesnog djelatnika HEP-a, Vatrogasac Milivoj uhvaćen je s 1,17 , rukovatelj Đuro s 1,83, a strojar Damir s 1,34 promila alkohola u krvi. Test je proveden u 13:00 sati.

Foto: Dnevno

Ova priča postaje još zanimljivija kada se uzme u obzir da nitko iz HEP-a  ne želi uopće komentirati ovaj slučaj, čak ni pojasniti što nalažu unutarnji propisi firme o tome kako postupati u ovakvim situacijama. Od ureda direktora do službenika za informiranje nitko nije dostupan, što je poprilično bizarno budući da se radi o državnoj firmi koja zasigurno zna kako bi se u ovakvim slučajevima trebalo postupati. S razlogom se možemo zapitati, zašto je HEP zakračunao sva vrata i o cijelom slučaju šuti?

Autor:Dnevno V.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.