Foto: Biljana Gaurina / CROPIX

DNEVNO IMA SENZACIONALNI VIDEO: Pogledajte kako se Željko Pervan narugao anketnim agencijama!

Autor: Dnevno

U još jednom zabavnom videu, vodeći hrvatski stand up komičar Željko Pervan na zub je uzeo tzv. rejting agencije. “Dragu djecu“ iz 5. C razreda jedne osnovne škole iz Čazme, podučio je kako se rade ankete na televizijama.

Naravno, to se kupuje – objašnjava Pervan  i priznaje da njegova agencija ‘A++’ trguje s glasovima! “Ako platiš, dobiješ glasove, ako ne – propadaš na izborima,“ jasan je Pervan. Njegovo izlaganje prekinuo je telefonski poziv. Na liniji je bio gospodin Milić, kojem je Pervan rekao da je još uvijek na 22 posto. “Gospodine Miliću, tek kad sjedne 70.000 plus PDV, skočit ćete na 27 posto,“ iznio je ponudu Pervan. U uredu Pervanove agencije rade i dvije vrlo atraktivne mlade djevojke, a osim istraživanjem rejtinga političara, agencija ‘A++’ bavi se i – prodajom pizza!

Tko je bio točna meta Pervanovog najnovijeg smiješnog uratka – možemo samo nagađati… Poznato je da šaljiva videa snima zajedno s propagandnim timom predsjedničkog kandidata Miroslava Škore, koji u većini anketa uopće ne stoji loše. Zato su neki u Pervanovoj agenciji ‘A++’ odmah prepoznali jednu drugu agenciju sličnog imena, koja je više puta bila pod sumnjom da namješta ankete – nekad navodno za Karamarka, a danas za one koji više plate.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.