Djelatnici Doma u Splitu jednoglasno podržali ravnatelja Škaričića: ‘Napadati ga nije ljudski’

Autor: dnevno

Djelatnici Doma za starije u Splitu oglasili su se priopćenjem u kojem poručuju da podržavaju ravnatelja te osuđuju one koji, kako kažu, žele naštetiti njemu i Domu. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

”Nadali smo se da ćemo u ovoj pandemiji postati bolji ljudi i kolege, što neki i jesu. Napadati nekoga koji je revno prihvatio brigu od više od 750 korisnika i 300 djelatnika na tri lokacije, nije ljudski. U ovoj situaciji kada su mnogi životi naših korinsika ugroženi, koristi se za političko prepucavanje stranaka i osuđivanja prvog čovjeka Doma, za kojeg djelatnici i korisnici imaju samo riječi hvale.

Svi smo se nadali da će ova ugroza zaobići naš Dom jer smo pravovremeno poduzeli temeljite mjere zaštite protiv COVID-19. Bojali smo se talijanskog scenarija, te smo mi mjere poduzeli po nalogu ravnatelja i prije dobivenih uputa od nadležnih situacija jer smo svjesni osjetljivosti populacije za koju smo odgovorni.

Mi kao djelatnici jednoglasno podržavamo našeg ravnatelja Ivana Škaričića, jer smo svjedoci poduzetih mjera i njegovog predanog rada i zalaganja. Osuđujemo sve one koji namjerno žele naštetiti njemu i ovoj ustanovi”, navode u priopćenju.

PRIČA IZ UHLJEBISTANA! Tko je Ivan Škaričić? Osuđen za zloporabu položaja pa postao ravnatelj splitskog Doma za starije!




Autor:dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.