Foto: Screenshot/ePodravina

MUČNI DETALJI TRAGEDIJE! Dječak pao i umro, policija uhitila najboljeg prijatelja: ‘Bili su kao prst i nokat pa je svima ovo još teže’

Autor: Dnevno.hr/M.P.

Koprivnička policija izvijestila je jutros o tragičnom događaju.

Naime, oko 1.23 sati policija je postupala po dojavi Hitne medicinske pomoći Križevci da pružaju liječničku pomoć 16-godišnjaku u ugostiteljskom objektu u Kostanjevcu Riječkom. Mladić je nakon pružene liječničke pomoći naknadno preminuo, a uhićena je jedna osoba.

Kako odmiče vrijeme, cure šokantni detalji ove tragedije.

Uhićen 17-godišnji prijatelj: Bili su kao prst i nokat

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, lisice na ruke je sat vremena nakon događaja policija stavila 17-godišnjem prijatelju preminulog dječaka koji je, navodno, bio pod utjecajem alkohola.

“Njih dvojica su kao prst i nokat bili. Pa nam je samim time ovo sve još teže palo”, rekao je mještanin upoznat sa situacijom.

Navodno je tragediji kumovao splet nesretnih okolnosti. Sve se odvilo u vinskom podrumu, u prostoru koji se iznajmljuje u sklopu ugostiteljskog objekta, gdje se slavio rođendan 18-godišnjakinje, doznaje ePodravina.

Svađa pa naguravanje: Srušio se i više se nije probudio

Na proslavi je bilo više desetaka mladih osoba, među kojima i dvojica prijatelja. Oni su se u jednom trenu posvađali te je ispred prostora, na dječjem igralištu kod tobogana, došlo do njihovog naguravanja.




Jedan je mladić, stariji godinu dana, udario drugog i ovaj se nakon 10, 15 sekundi srušio i više se nije probudio.

“U jednom trenutku 16-godišnjak je pao i ostao bez zraka. Svi su ostali šokirani kad su vidjeli da mu nikako ne mogu pomoći. Za oko pola sata stigla je i hitna koja je dolazila iz Križevaca, ali mladiću nije bilo spasa. Prestrašno je sve to, a pogotovo za roditelje i obitelj nesretno preminulog mladića. To je očito bio prst sudbine da se fešta pretvorila u tragediju kakvu naš kraj ne pamti”, kažu  potreseni mještani Kostanjevca Riječkog.

Neslužbeno se doznaje i  da je mladić (17) koji je udario prijatelja od šoka pobjegao s mjesta događaja, no ubrzo se vratio. Uhićeni mladić je iz mjesta Pofuk.




“Njih su dvojica zajedno došli na proslavu, bili su dobri prijatelji, popili su kavu u kafiću i otišli slaviti. Ovo je velika tragedija, ne možemo vjerovati, svi smo u šoku”, priča mještanin.

 

 

 

 

Autor:Dnevno.hr/M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.