Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

DJEČAK (13) U ŠUMI BRUTALNO SILOVAO STRINU (56)! Žena ispričala horor koji je prošla: Opsjedao me, silovao je i ovce!

Autor: Dnevno

Dječak (13) je silovao svoju strinu B. K. (56) iz okoline Ivanjice, koja ga je prijavila policiji.

Ona kaže da je tinejdžer nasrnuo na nju u šumi dok je brala gljive i da se nad njom iživljavao sat vremena.

“Otkad sam prije pet godina iz Beograda došla na selo, gdje sam se udala po drugi put, taj mali se stalno motao oko naše kuće. Živi odmah pored nas i virio nam je kroz prozore. Jednog dana je došao njegov otac i rekao mi: „Trebao bih te natjerati da se skineš gola pred njim. On se vama vrti oko kuće. Sada sam ga izudarao, ne znam što da radim!“ Bila sam šokirana. Mene je stalno pratio, dizao nam rolete, lupao na prozore, kidao mreže, nisam imala mira od njega”, kaže B. K., koja je doživela psihički šok.

Ona tvrdi da se nekoliko puta obraćala policiji za pomoć

“Jahao nam je ovce, a jednom sam ga zatekla u našoj štali kako siluje našu ovcu, koja je poslije lipsala! Sve sam ispričala mužu, ali on se nije htio zamjeriti bratu! Policija mi je rekla: „Ih, velika stvar što jaše ovce“. Obraćala sam se socijalnoj radnici i zvala ravnatelja škole, gdje je radio svašta. Međutim, nastavnici su rekli „da će riješiti problem“, a on se ne zna ni potpisati.

Nije me dirnuo do 26. lipnja, grehota bi bilo da lažem. Moj muž je sve tolerirao zbog toga što mu je majka nedavno pala s terase i umrla i što mu sinovac živi siromašno s ocem, bratom i sestrom – kaže ona i otkriva da je sve kulminiralo kada joj je počeo ulaziti u kuću i prevrtati po njenom rublju.

“Dan uoči silovanja imala sam proljev i čitav dan sam ležala. Popila sam antibiotik, ali mi đavo nije dao mira, pa sam sljedećeg dana išla po gljive. Kada sam krenula, on je bio s mojim mužem kod traktora, ali sam u jednom momentu vidjela da je krenuo za mnom. Govorila sam mu: „Vrati se, majmune, zvat ću muža!“, ali nije htio. U džepu je imao uže kojim se vežu bale sjena. Kod neke šljive sam ga gađala štapom i onda me je zaskočio s leđa, uhvatio me je za ruke i u kanalu me oborio.




Ključni tragovi sa garderobe

Odvjetnik Zoran Marković iz Ivanjice, koji zastupa B. K., izjavio je da je slučaj u Višem javnom tužilaštvu u Čačku.  “Čekam rezultate istrage. Do danas nikakvu obavijest nisam dobio. Žena je dala izjavu u policiji i bila je na ginekološkom pregledu. Od nje je uzeta garderoba, mobitel i druge stvari kako bi se utvrdilo što se točno dogodilo”, kaže Marković.

Zbacio mi je čizme i vezao mi ruke. Svukao mi je trenirku i rublje i silovao me. Nisam imala snage, da li od umora ili bolesti da se borim s njim. Imao je snagu kao mladić od 20 godina, a ja sam sitna i mršava. Kumila sam da me pusti, govorila da ću mu dati bombone i pare, ali me nije puštao”, usplahireno priča žena i dodaje da se sat vremena iživljavao nad njom.




“Vukao me je kroz kanal. Dva puta me je silovao, dok me je držao za gušu. Onda je rekao: „Nisam svr*io. Idemo kući kod mene da nastavimo.“ Zaprijetio mi je da nikom o ovome ne pričam. Poslije je pobjegao.

“Doživjela sam istu bol kao kada sam izgubila kćerku od 21 godinu”, kaže sugovornica, koja je molila napasnika da ostane živa zbog kćerke i tri unuke.

Žena kaže da je uspjela da se dovuče do susjeda, ali da im ništa nije rekla. Kada je došla kući, rekla je mužu i zvali su policiju, piše Kurir. 

“Taj mali je rekao da ja lažem i da je on brao trešnje u šumi. Na slobodi je, on je psihički bolestan. I sada prođe i gleda me. I dalje jaše ovce po selu, a mene je strah, ne smijem nikamo sama. Sumnjam da ga je jedan susjed nagovorio da mi to napravi”, kaže B. K.

LUDNICA U BRUXELLESU! VUČIĆ SE PRED SVIMA SPRDA S HRVATIMA! Neviđena provokacija: ‘Prestići ćemo vas i bit ću u suzama..’

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.