Foto: gofundme.com, Dusko Marusic / CROPIX

DJECA ĆE ZAUVIJEK IMATI TRAUMU! Majka umrla na letu, muž i mališani satima gledali beživotno tijelo: ‘Bila je ljepilo koje je držalo obitelj na okupu’

Autor: Dnevno.hr

Helen Rhodes letjela je sa svojom obitelji iz Hong Konga prema Velikoj Britaniji koju je napustila prije 15 godina, ali par sati nakon polijetanja pronađena je bez svijest, napisala je njezina prijateljica Jayne Jeje koja je na stranici GoFundMe pokrenula inicijativu kako bi obiteljo pomogla pokriti troškove slanja tijela u Veliku Britaniju i pokopa. Do sada je skupila 32,942 funti.

Preminulu ženu su preostalih osam sati leta ostavili na sjedalu, pored njezina supruga i dvoje djece sve dok nisu sletjeli u Frankfurt. Obitelj je njezino tijelo morala ostaviti u Njemačkoj dok su oni nastavili put prema Velikoj Britaniji, piše Guardian.

“Ovaj gubitak je nezamisliv. Helen je bila odana žena i majka. Ona je bila ljepilo koje je držalo njezinu obitelj na okupu”, rekli su članovi njezine obitelji.

Helenin povratak u Ujedinjeno Kraljevstvo i viđenje obitelji bio bi prvi od početka pandemije koronavirusa.

“Nažalost, više ih nikada nije vidjela”, napisala je Jeje.

Helen je bila primalja koja je vodila vlastiti posao izrade dodataka po narudžbi. Bila je član skupine Tung Chung Mums kojoj se više od 200 žena obratilo Helen za medicinski savjet.

“Helen je uvijek pomagala drugima. Bila je pametna, duhovita i velikodušna sa svojim vremenom”, napisala je Jeje. “Možemo se samo nadati da je znala koliko nam je značila.”




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.