Foto: PU splitsko-dalmatinska

DIVNA GESTA MINISTRA BOŽINOVIĆA: Jedan dječak zauvijek će pamtiti OVO!

Autor: Dnevno

U očima djece svijet je uvijek ljepši, ali i iskreniji, a njihova igra i mašta nema granica. Dominik je upotrijebio svoju mašu i Lego kockice kako bi prikazao rad Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. Puno je tu super junaka, policijskih vozila i dobrih upozorenja.

Dječak Dominik iz Podstrane uložio je trud i napravio rad koji nas je oduševio. Oduševio je i potpredsjednika Vlade RH, ministra unutarnjih poslova i predsjednika nacionalnog Stožera civilne zaštite RH Davora Božinovića koji mu je poslao dar – policijsku kapu uz još vrećicu policijskih suvenira.

Poklon ministra Davora Božinovića, uručio je načelnik policijske postaje Ante Balov te je Dominiku i obitelji prenio ministrove pozdrave.

Foto: PU splitsko-dalmatinska

Mama Nikolina u telefonskom razgovoru rekla nam je kako je Dominik oduševljen poklonima te je odmah isprobao kapu. Sve nas pozdravlja i zahvaljuje od srca dok se u svom domu zajedno sa svojom obitelji čuva od virusa i bolesti”, piše PU splitsko-dalmatinska.

“Splitski policajci zahvaljuju svima koji se pridržavaju Odluka i uputa Stožera civilne zaštite jer na taj način čuvate sebe i nas”, dodaju.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.