Foto: CROPIX/Facebook

‘DIJETE JOJ JE POVRAĆALO U RUKAMA’ Svjedok krvoprolića u Kozari putevima: ‘Čuo sam vriske. Zvučao je kao da želi ubiti’

Autor: Dnevno.hr

Ne prestaju pristizati reakcije iz zagrebačkih Kozari puteva u kojima se dogodio brutalan zločin.

Goran Knežević sinoć je u pijanstvu i rastrojstvu sjekirom napao i teško ozlijedio svoju bivšu partnericu D. P i njezinu 1,5 godišnju kćer, nakon čega je djevojčica uslijed teških povreda glave preminula u bolnici. Ubojica se potom BMW-om dao u bijeg, no tijekom jurnjave na zaobilaznici je izašao iz automobila i bacio se pod nadolazeće vozilo, te ostao na mjestu mrtav.

Iako stanovnici ovoga naselja relativno dobro poznaju prilike ovoga tragičnog dvojca, zbog sućuti prema nastradaloj djevojčici, vrlo šturo i nerado daju izjave za medije.

Svjedok: “Bio je to glas čovjeka koji želi ubiti”

Ipak se doznalo kako je D.P. majka troje maloljetne djece, od kojih je 10-godišnjak bio dijete Gorana Kneževića. Djevojčica kojoj je presudio – nije bila njegovo dijete. Nije sasvim poznato kako se razdvojeni par ponovno spojio, no zna se da je Knežević do nedavno imao zabranu prilaska, a prije počinjenja zločina, intenzivno se opijao u lokalnom kafiću Kobra.

O samoj tragediji, najviše smo doznali od susjeda koji sa svoje terase imaju jasan pogled na kuću koja se pretvorila u poprište užasnog krvoprolića. Jedan od članova te obitelji, u koban tren je izašao na terasu zapaliti cigaretu.

“Čuo je snažne ženske krikove u pomoć. Čuo je i muško nekontrolirano urlikanje koje je opisao kao ‘glas čovjeka koji želi ubiti’. Potom je brzo nazvao policiju, a onda još brže otrčao u dom nesretne D.P. kako bi vidio što se događa”, posvjedočila nam je jedna članica obitelji iz susjedstva.

Šokirao se krvavim prizorom

Međutim, ništa ga nije pripremilo na ono što je zatekao:




“Goran Knežević već je pobjegao, ali tamo je već bio jedan od susjeda koji je u krilu držao okrvavljenu D.P. Ona je od ozljeda i šoka bila potpuno izgubljena. Susjed joj je krpama pokušavao zaustaviti krvarenje. Odmah pored njih bila je i njezina sestrična koja je u rukama držala nesretnu djevojčicu okrvavljene glave. Djevojčica je povraćala, pa su je brzo okrenuli potrbuške kako se ne bi zadavila. Sve je bilo puno krvi.”

Ubrzo su, kaže, došla policija i hitna pomoć, no za malenu nije bilo spasa, a njezina majka je nakon operacije u kritičnom stanju.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.