Patrik Macek/PIXSELL

Davor Bernardić zavapio: ‘Hrvati, dajte gay parovima pravo na posvajanje djece’

Autor: Dnevno, B.V.

Davor Bernardić  zavapio je s 18. Povorke ponosa:  ‘Omogućimo istospolnim parovima pravo na udomljavanje, ali i posvojenje djece’. Predsjednik SDP-a izrazio je želju da se djeci koja čeznu za toplinom obiteljskog doma, napokon pruži mogućnost usvajanja. Bernardić vjeruje da se Hrvatska promijenila unazad 20 godina i da smo konačno spremni na nove korake.

‘Za Hrvatsku je važno da se širi prostor osobne slobode i tolerancije i da se poštovanje ljudskih prava podigne na jednu veću razinu. Ova zemlja mora biti zemlja jednakih šansi za sve. Vrijednosti SDP-a su sloboda, jednakost, solidarnost i u njih čvrsto vjerujemo i naš zadatak je da ih u našoj zemlji ostvarimo. Svatko zaslužuje jednake šanse i jednaku mogućnost da izabere i zasnuje obitelj kakvu želi i to mu država mora omogućiti’, odlučno je izjavio Bernardić

Autor:Dnevno, B.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.