Facebook

DANIMA GA JE TRAŽILA CIJELA SRBIJA: Pronađeno tijelo maturanta iz Niša, stradao pod ‘nerazjašnjenim okolnostima’

Autor: Mia Peretić

Tijelo Jovana Veselinovića (18) pronađeno je jutros u ulici Branka Krsmanovića u Nišu.

Kako javljaju srpski mediji, kod njega su pronađeni telefon i novčanik.

“Policija mi je javila da je naš Jovan stradao pod nerazjašnjenim okolnostima. Još ne znamo je li to nesretan slučaj ili ubojstvo, U tijeku je obdukcija koja će dati odgovore”, rekla je njegova majka Milica Cvetković koja apelira na novinare da se suzdrže s objavama o suicidu.

U ime obitelji zahvaljuje svima koji su bili uz njih.

Podsjetimo, Jovan je nestao 17. siječnja. U prijepodnevnim satima bio je kod prijatelja, a oko 21.30 je nazvao majku. Rekao je da će prvo ispratiti prijateljicu, ali da je krenuo kući. Posljednji put se javio oko 23 sata kada je bio na putu do kuće, za što mu je od mjesta na kojem se nalazio trebalo desetak minuta. Pošto se nije pojavio, njegova majka je nestanak prijavila policiji,

Ubrzo je čitav grad bio oblijepljen plakatima s njegovim licem, a zadnji signal s njegovog mobitela je s Bulevara Nemanjića, pišu Novosti.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.