Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

CURE DETALJI UBOJSTVA ŽELJKA HATLAKA! Netko je to učinio vatrenim oružjem, sada moraju otkriti počinitelja

Autor: Dnevno.hr

U četvrtak je u Karlovcu policija pronašla automobil ubijenog Željka Hatlaka, priveli su i jednog muškarca, a danas se priopćenjem oglasila varaždinska policija.

Potvrdili su da je u utorak pronađeno tijelo Hatlaka te da se radilo o nasilnoj smrti prouzročenoj vatrenim oružjem.

Varaždinska policija provodi kriminalističku istragu u koordinaciji s Upravom kriminalističke policije Ravnateljstva policije i Županijskim državnim odvjetništvom u Varaždinu te s policijskim službenicima Policijske uprave karlovačke provode, kako bi utvrdili tko je počinitelj ubojstva, ali i sve okolnosti oko samog zločina.

Tijekom istrage su na području grada Varaždina pronađeni predmeti i tragovi koji se dovode u vezu s počinjenim kaznenim djelom. Tako je policiju istraga dovela do žrtvinog automobila u Karlovcu, a kriminalističko istraživanje se nastavlja.

 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.