Screenshot, izvor: Informer

ZET I PUNICA NAZDRAVLJALI, A ONDA JE ONA DOHVATILA NOŽ: Izbola ga i kastrirala!

Autor: Dnevno

Ruskinja (49) je uz pomoć svog partnera, izbola nožem bivšeg zeta Dmitrija Bogdanova (32) čak 27 puta. Zatim mu je odsjekla oba testisa i bacila ih kroz prozor. Razlog ovakvog brutalnog ubojstva bilo je neplaćanje alimentacije kćeri i unuku.

Kako prenose ruski mediji, zet je tijekom vikenda otišao posjetiti svoju bivšu punicu. Tamo je zatekao nju i njezinog partnera, koji su ga srdačno primili. Zajedno su večerali, a onda su počeli piti. Poslije nekoliko sati, punica i zet su se žestoko posvađali zbog toga što on nije plaćao alimentaciju svojoj bivšoj ženi i sinu.

U naletu bijesa punica je dohvatila kuhinjski nož i njime nekoliko puta izbola Bogdanova. On je izgubio svijest, a onda je nož uzeo puničin partner, koji mu je nastavio zadavati ubode  hladnim oružjem. Nakon što su nesretnog čovjeka izboli ukupno 27 puta, punica je ponovno uzela nož, odsjekla Bogdanovu oba testisa i bacila ih kroz prozor.

Poslije stravičnog zločina, punica je telefonom pozvala svoju kćer i ispričala joj što je napravila. Kći, šokirana majčinim priznanjem, odmah je pozvala policiju.“Istražitelji su  otišli na adresu koju im je kći dala. U stanu su zatekli stravičan prizor. Osakaćeno tijelo Bogdanova ležalo je u dnevnoj sobi u lokvi krvi. Punica i njezin dečko također su bili prekriveni krvlju”, naveli su ruski mediji.

Iako je bilo očigledno šta se u stanu dogodilo, punica i njen partner su u početku negirali da su ubili Bogdanova.“Njih dvoje su odvedeni u policijsku stanicu, gdje su ih inspektori ponovno ispitali. Tek tada su priznali zločin. Punica je rekla da je ubila bivšeg zeta zbog svoje kćeri. Navela je da Bogdanov nije htio pomoći svojem sinu i bivšoj ženi, te da im je živ bio od koristi koliko i sada, kad je mrtav”, prenose ruski mediji navode policije.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.