Foto: Pixabay/Ilustracija

ŽENO, SVAKA TI ČAST! Upao u dućan, prijetio joj pištoljem. Htio ispasti frajer, a pobjego’ je kao ‘curica’!

Autor: Maja Štefanac

Bili muško ili žensko, da vam netko uperi pištolju u tijelo ili glavu, upadne u dućan i prijeti vam, većina bi vjerojatno posustala kako bi izvukla živu glavu. Ali ovu ženu nije prepala ni fantomka, niti pištolj.

Oružana pljačka dogodila se jučer u poslijepodnevnim satima u 19:15 u Bukovlju kraj Slavonskog Broda, a koju je potvrdila i policija za 24 sata.

U dućan je upao sa fantomskom na glavi držeći pištolj uperen u prodavačicu i tražio je da mu da novce. No ono što je ova hrabra žena napravila očito nije ni najmanje očekivao. Kad joj je bahato rekao “daj lovu”, ona se samo podbočila laktom na pult i rekla : “Ne dam”!

Cijelo je vrijeme držala svoju stranu. Pozvala je policiju nakon što je pljačkaš pobjegao bez plijena. Sva sreća da je sve pošlo po dobru, jer, moglo je biti svega. Policija je rekla kako nema ozlijeđenih, te da se intenzivno traga za počiniteljem.

 

 

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.