Udruga Devet života

Zbog ubojstva mačka Tikija CIGLOM osuđeni muškarac dobio godinu dana zatvora

Autor: dnevno.hr

Nakon točno 3 godine vođenja postupka protiv okrivljenog, napokon je njegova žalba odbijena kao neosnovana i potvrđena je presuda Općinskog suda u Osijeku

Udruga Devet života iz Osijeka obavijestila je javnost na svom profilu na Facebooku nakon potvrde presude kojom je napadač na mačića Tikija proglašen krivim.

U njihovoj objavi stoji:

“Nakon točno 3 godine vođenja postupka protiv okrivljenog, napokon je njegova žalba odbijena kao neosnovana i potvrđena je presuda Općinskog suda u Osijeku.

Kriv je – osuđen je za dva djela na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju do jedne godine, uvjetno na tri godine. Dužan je i, uz sudske troškove, podmiriti Udruzi, a budući smo podnijeli i imovinsko pravni zahtjev iznos od 900,00 kn koliko je iznosio trošak operacije i liječenja Tikija.

Tikija više nema, ali ovo neka je upozorenje svima onima koji se usude dignuti ruku na životinju da nećemo nikada odustati.

U tijeku je provođenje istražnih radnji po još tri podnesene kaznene prijave protiv poznatih počinitelja, a čiji ishod također očekujemo na sudu”

 

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.