Photo: Borna Filic/PIXSELL

Zagrepčane probudila snažna eksplozija! ‘Bilo je zastrašujuće! Nema više spavanja!’

Autor: Daniela Delale

Snažna detonacija noćas oko četiri sata probudila je stanare Novog Zagreba.

Policija je potvrdila da je nešto eksplodiralo kraj ugostiteljskog kafića u Travnom. Srećom, nije bilo ozlijeđenih.

“U Ulici Božidara Magovca, pored ugostiteljskog objekta, došlo je do eksplozije za sada nepoznatog eksplozivnog sredstva. Nema ozlijeđenih, očevid je u tijeku”, izvijestili su iz PU zagrebačke.

Ova strašna buka probudila je neke od stanovnika koji nisu više mogli spavati, a svoju zabrinutost su izražavali putem društvenih mreža.

“Izašao van da vidim što se to dogodilo tj. eksplodiralo i na kraju ispada da je na ceffe baru Travno bila moguća bomba, a možda i nešto drugo, policija radi očevid… Razbijena je cijela jedna strana staklene stijene…”, piše tako jedan korisnik Facebooka.

“Čak je i Kustosija to čula, kao i Botinec, a tako i Remiza”, stoji u komentarima.

“Detonacija je bila jaka. Svi psi su zalajali. Mi smo u Sigetu, mogu misliti kako je bilo ovima u Travnom”, nastavljaju se komentari.




Vatrogasci su izašli na teren, ali nije bilo potrebe za gašenjem vatre. Policija je sve ogradila. Oštećen je dio kafića i dva obližnja prozora zgrade.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.