Za ubojstvo na Volovčici osumnjičen suprug žrtve

Autor: hina

Sumnja se da je muškarac 45-godišnju suprugu pretukao u stanu i nanio joj ozljede od kojih je na mjestu umrla. Policija ga je u četvrtak navečer uhitila, a još uvijek je na kriminalističkom istraživanju.

Zagrebačka policija uhitila je 45-godišnjeg F.H. zbog sumnje da je tupim predmetom na smrt pretukao svoju suprugu Minu Hodić, čije je tijelo jučer pronađeno kraj kontejnera za smeće u Alfirevićevoj ulici u naselju Volovčica.

Sumnja se da je muškarac 45-godišnju suprugu pretukao u stanu i nanio joj ozljede od kojih je na mjestu umrla. Mrtvu ženu na ulici je oko 9 sati pronašao susjed, nakon čega je obdukcijom u Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku utvrđeno da je ubijena tupim predmetom.

Policija je u četvrtak navečer uhitila njezinog supruga koji je još uvijek na kriminalističkom istraživanju.

Mediji su prenijeli izjave susjeda koji tvrde da se u stanu čula galama, te da je oko 1 sat sve utihnulo. Susjedi su navodno često zvali policiju na intervencije, no ubijena žena nikada nije prijavila supruga.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.