Foto: DVD Hrvatska Kostajnica

’Za ljude koji su ostali bez doma nad glavom u potresu, agonija je postala još veća’: Zapalio se stambeni kontejner u Hrvatskoj Kostajnici

Autor: M.V.

Dobrovoljno vatrogasno društvo (DVD) Hrvatska Kostajnica izvijestilo je o požaru stambenog kontejnera u ranu nedjelju.

Na svom su Facebook profilu naveli kako su dojavu o požaru u selu Donja Velešnja dobili u 7:44 sati, a iako je to područje izvan njihova djelokruga rada, zaputili su se na mjesto nesreće.

U intervenciji sudjeluje 11 vatrogasaca s tri vatrogasna vozila i gase požar.

“Preko VOC Sisak saznajemo da su prvo uzbunili lokalni DVD, nitko od njihovih članova nije potvrdio dolazak na intervenciju, nažalost zbog toga je izgubljeno dragocjeno vrijeme”, navode, no u objavi se javlja gospodin koji tvrdi da su na teren izašla tri lokalna vatrogasca, no nisu mogli ugasiti vatru jer njihovo vatrogasno vozilo nije u funkciji.

“Nažalost za ljude koji su ostali bez doma nad glavom u potresu, agonija je postala još veća”, zaključuje DVD Hrvatska Kostajnica.

Autor:M.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.