fbpx

Vozač kamiona satima je stajao na Modrušu i prao svoj kamion

Autor: M.S.

Po iskazu prodavačica sira na štandovima na Modrušu, muškarac je prilično sličan onome s fotorobota, u svojim tridesetim godinama, crne zalizane kose, mršav i visok, no ne onoliko košćat u licu koliko je to na fotorobotu.

Muškarac koji je satima prao svoj kamion na odmorištu Modruš mogao bi biti vozač kamiona u koji je prema iskazu svjedoka ušla Antonia Bilić, svjedoče zaposlenice tog odmorišta. Inače, na Modrušu je signal Antonijinog mobitela zadnji put lociran.

– Ne znam kada je parkirao, negdje u popodnevnim satima možda, ali na kavu je došao točno u 21.00, to sam sigurna. Ušao je i rekao: ‘Kavu s mlijekom’, te se čudno nasmiješio, rekla bih nacerio – ispričala je radnica s Modruša, zaposlena na štandu za prodaju sira, za Jutarnji list.

>>>

Pronađena odjeća ne pripada Antoniji Bilić


Po njenom svjedočanstvu, muškarac je prilično sličan onome s fotorobota, u svojim tridesetim godinama, crne zalizane kose, mršav i visok, no ne onoliko košćat u licu koliko je to na fotorobotu.

Ipak, radnica se točno ne sjeća kako je izgledao kamion. Sigurna je samo da je to bio šleper bijele kabine i plave cerade na prikolici. Iz Modruša je otišla nakon što joj je završila smjena, u 22 sata, dok je kamion još uvijek bio tamo.

Inače, iz PU šibensko-kninske je potvrđeno da odjeća koju je prošloga utorka policija pronašla u kontejneru, pored tunela Mala Kapela, ne pripada nestaloj 17-godišnjoj Antoniji Bilić.

Također, kako je rekla Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske, utemeljen je cijeli tim koji radi samo na slučaju Antonije Bilić. Policija još uvijek moli sve koji raspolažu bilo kakvim saznanjima da se jave u najbližu policijsku postaju ili nazovu besplatni telefon 192.

Autor:M.S.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.