Foto: Matija Djanjesic / CROPIX/Ilustracija

(VIDEO) TRI SRBINA UNAJMILA KUĆU U ZAGREBU! Policija je imala što vidjeti: Stvorili cijeli kriminalni sustav, pronašli im oružje i laboratorij

Autor: L.B.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom državljana Republike Srbije (36, 39 i 48) zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “Neovlaštena proizvodnja i promet drogama”.

Naime, sumnja se da su osumnjičeni, protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga s ciljem proizvodnje i preprodaje konoplje tipa droga, uporabom uređaja za emitiranje svjetlosti, ventilaciju i filtriranje zraka stvorili uvjete za umjetni uzgoj bilja u kojima su sadili marihuanu koju su po sazrijevanju sušili, usitnjavali, vagali i prepakiravali, da bi potom tako pripremljenu drogu preprodavali na nezakonitom tržištu.

Pronašli i oružje

Policijski službenici su svoju sumnju potvrdili obavljenom pretragom kuće na području Dubrave kojom se koriste osumnjičeni te su tom prilikom pronađena dva improvizirana laboratorija s opremom za umjetni uzgoj bilja, 11 000 grama lišća i granja marihuane, 680 grama marihuane, 284 zasađene stabljike visine od 40 do 140 centimetara, dvije vage, oprema za pakiranje te jedan pištolj kalibra 7,65 mm s probadajućim spremnikom i streljivom.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičene predali pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Autor:L.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.