Screenshot - Zadarski.hr

(VIDEO) ŠTO IM BI? Zadarski huligani ‘iscipelarili’ Srbe pa na njih bacili baklju!

Autor: dnevno.hr

Oko 22:15 sati sinoć na parkiralištu u ulici Puta Gazića u Zadru nepoznate osobe prišle su dvojici muškaraca u dobi od 30 godina i pritom ih verbalno napale, a potom je nepoznata muška osoba fizički napala 30-godišnjaka koji nije ozlijeđen, objavila je zadarska policija.

Tom prilikom zapalili su i dvije baklje i bacili ih u pravcu oštećenih muškaraca, a potom se udaljili s mjesta događaja.

Kako piše portal Zadarski.hr, radi se o radnicima iz Srbije. Dvije su osobe uhićene, a jedna od njih pripadnik je navijačke skupine Tornado.

Kao što se vidi na snimci, radnici su htjeli ući u zgradu u kojoj su imali smještaj kad su ih s leđa zaskočila dvojica muškaraca. Počeli su ih udarati nogama, a jedan od napadača je zapalio baklju. Nakon nekoliko trenutaka napadači su pobjegli, a baklju bacili prema radnicima. Baklja se odbila od zgrade i otkotrljala pod automobil Škoda karlovačkih registracijskih oznaka parkiran ispred zgrade.

Malo je nedostajalo da baklja zapali vozilo, no to se na sreću nije dogodilo.

Incident u Put Gazića jako je uznemirio stanovnike kvarta i obližnjeg hostela iz kojeg je nakon događaja otišlo četvero gostiju šokirani vandalskim napadom na dvojice radnika i ustrašeni za osobnu sigurnost.

Incident je zabilježen nadzornim kamerama, a snimku je objavio Zadarski.hr.




 




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.