MUP Srbije

(VIDEO) SPEKTAKULARNO UHIĆENJE! Obitelj iz pakla tjerala djevojku na prostituciju pa zaradili milijune!

Autor: ZG/Dnevno.hr

Peteročlana obitelj iz Beograda – otac, majka, kći, sin i njihov bliski rođak – uhićeni su zbog sumnje da su deset mjeseci podvodili 19-godišnju djevojku i tako pribavili višemilijunsku korist, javlja srpski Blic.

Zbog sumnje da su se bavili trgovinom ljudima i posredovanjem u prostituciji, u Beogradu su uhićeni Jasmina N., Goran N., Miroljub N., Kristina N. i Bajram D. Kako se sumnja, ova je obitelj punih deset mjeseci, od sredine kolovoza 2018. do sredine svibnja 2019., na području Beograda organizirala kriminalnu grupu, a kao žrtvu iskoristili su djevojku koju su tjerali da se bavi prostitucijom. Novac su uzimali za sebe.

“Oni su devojku (19) koja je lošeg materijalnog stanja bez roditelja i obitelji prihvatili kao svoju nakon čega su je odveli kod njih kući”, kaže naš izvor upućen u slučaj.

Video spektakularnog uhićenja možete pogledati ovdje.

Autor:ZG/Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.