Foto: PUZ

(VIDEO) NEVJEROJATNO! POLICIJA UPALA U NOĆNI KLUB U ZAGREBU: Nakon zatvaranja zatekli 170 osoba, među njima i jedan zaraženi

Autor:

Zagrebački su policajci, u suradnji s Državnim inspektoratom i Službom za inspekcijske poslove Područnog ureda civilne zaštite Zagreb, proveli su raciju u ugostiteljskim objektima na području Maksimira, na Donjim Sveticama.

U jednom noćnom klubu koji je prekoračio radno vrijeme se u tom trenutku nalazilo 170 osoba, a među njima i jedan zaraženi muškarac koji je trebao biti u samoizolaciji.

Zagrebačka policija podnosi kaznene prijave protiv voditelja ugostiteljskih objekata zbog kaznenog djela širenja i prenošenja zarazne bolesti.

Foto: PUZ

Tijekom provođenja akcije u navedenim objektima zatečeno je, legitimirano i provjereno ukupno 239 osoba.

U ugostiteljskom objektu na Donjim Sveticama legitimirana je ukupno 61 osoba, a od strane Državnog inspektorata utvrđeno je prekoračenje radnog vremena te je objekt zatvoren za daljnji rad na 30 dana, odnosno do okončanja njihovih mjera.

Prema muškarcu starosti 33-godine uporabljena su sredstva prisile zbog vrijeđanja i omalovažavanja službenih osoba te će isti biti prijavljen zbog ometanja javnog reda i mira.

Foto: PUZ

Od strane Inspektora Civilne zaštite utvrđene su i nepravilnosti u smislu broja osoba u ugostiteljskom objektu, razmaka između stolica kao i prekoračenja radnog vremena.

Na drugoj lokaciji, u noćnom baru, policija je legitimirana je ukupno 178 osoba. Od strane Državnog inspektorata utvrđeno je prekoračenje radnog vremena te je i taj objekt zatvoren za daljnji rad na 30 dana odnosno do okončanja mjera.

Foto: PUZ

Prema muškarcu starosti 28-godina uporabljena su sredstva prisile, a nakon prekršajne obrade uručen mu je prekršajni nalog zbog odbijanja davanja osobne iskaznice na zahtjev policijskog službenika.

da stvar bude gora, 23-godišnji muškarac zatečen je kao gost u tom objektu, gdje je bilo više od 170 osoba, unatoč tome što je znao da je pozitivan na koronavirus, a zbog čega će protiv njega biti će provedeno kriminalističko istraživanje zbog počinjenog kaznenog djela širenja i prenošenja zarazne bolesti.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.